Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tipy jak vydělat peníze

1) PROVOZUJTE VLASTNÍ WEBOVÉ STRÁNKY

Založit si webové stránky s atraktivním tématem pro návštěvníky může vést k postupnému vybudování nemalého pasivního příjmu.

2) OBCHODUJTE ONLINE

V dnešní době je investování na akciových, komoditních a měnových trzích otevřeno každému člověku prostřednictvím internetových obchodních platforem nebo mobilních aplikací.

 

3) SEŽEŇTE KRÁTKODOBOU BRIGÁDU

Krátkodobá brigáda je jedním z nejpopulárnějších způsobů přivýdělku. To platí zejména u mladých lidí, a z dobrého důvodu.

Poskytuje dostatečnou flexibilitu, ale zároveň vám přinese potřebné peníze do kasičky.

Brigádu můžete hledat na internetových portálech nebo se porozhlédnout v okolí. Hledáte-li brigádu pro své dítě, čtěte zde.

4) JAK VYDĚLAT PENÍZE ANEB PRODEJTE NEPOTŘEBNÉ VĚCI

Leží vám doma spousta věcí, které již nepotřebujete? V tom případě se můžete zbavit nepoužívaných mobilních telefonů, televizorů, herních konzol, počítačů a tabletů.

Elektronika je velmi žádaná, a pokud jsou předměty funkční, dobře je prodáte.

Začněte například tak, že ve vyhledávači zadejte „výkup telefonů“ a vyberete si nejlepší nabídku. Či inzerujte na Sbazar.cz nebo Bazos.cz.

Další variantou je Facebook Marketplace – nebo věci prodejte v místní zastavárně nebo v bazaru.

5) STAŇTE SE LEKTOREM

Umíte něco velmi dobře a dokážete se o své znalosti podělit s ostatními? Pak by vás mohla zaujmout možnost stát se lektorem. Vyučovat můžete online nebo si domluvit lekce naživo.